Working with us

From initial brief through to design, specification and installation of the project, we are committed to providing honest and reliable advice.  We build strong relationships with both our clients and suppliers so that no matter how unique our client’s requirements are, we can design, procure and install to those needs and wants, realising our client’s vision whilst making optimum use of workspace, allowing our clients business to thrive.

Don’t just take our word for it – this is what our clients think about us:

Metalysis – completed January 2017
Metalysis Systems Manager Matthew Freeman commented: “From the initial concept to final design and build Ovo Spaces have been superb to work with. “Despite having many diverse design requirements they have met all our goals visually and practicality. “The team have always been there for us by phone and email and nothing is ever too much trouble. I would highly recommend the services of Ovo Spaces.”

Wake Smith Solicitors – completed January 2016
“We knew from the first meeting that there was a fit between our organisations and with the creativity in your company and having a broad depth of staff and experience, flair and ideas there was only one company for us.
After lots of planning & design meetings, the fit out started on time and was completed to the day and in a remarkable 6 week timescale.  The fit out went remarkably smoothly.  We highly recommend them to our clients and contacts and would be happy to speak to any of your prospective customers if they wish to hear it from the horse’s mouth!”

WE ARE Branding – completed October 2015
What can we say? SIL have taken the vision and turned it into something we could not have imagined. The location and links to the canal and nature have injected a calming influence on the team who at times can be working to tight deadlines. The problem could be that every available designer will want to work here, luckily we have built in a strategy for expansion. The heating system is stunning in that it works in conjunction with seasons, so in winter its cosy and warm and in summer its just perfect. We thought we might need more illumination but the clever modifications to the hoppers to create LED lighting provide both adequate and effect lighting at the same time, WOW! The impact on our bottom line is that this space now provides a tremendous opportunity to get Clients to be part of the creative process by having such a desirable facility for them to visit, it has also laid a strong foundation for the growth of WEARE.

*Mandatory

Please leave this field empty.