OVO – Terminal 1

Ovo offices

Terminal Warehouse, built in the early 1800s as the terminus of the Sheffield and Tinsley canal. The ground floor is open plan with the canal running straight through it – a perfect opportunity to do something different with the space. Ovo Spaces, The Terminal Warehouse, Victoria Quays consists of 3 elements.

Terminal 1 – Ovo Spaces office
Terminal 2 – Ovo Spaces interactive showroom / business events venue
Victoria – The Barge

Terminal 1 is our own open plan office.

About the project

What we wanted:

  • A more creative environment that would encourage talented and ambitious staff to join us whilst retaining key stakeholders that are the lifeblood of any business.
  • An open plan office where all departments can work together enabling communication and collaboration.
  • A place where our employees can feel comfortable and inspired.

What we did:

  • Filled the open plan studio with soft collaborative work spaces to give an agile, resimercial working environment.
  • Biophilic elements have been incorporated throughout the scheme, promoting wellbeing and enhancing productivity.
  • Fitted acoustic rafts have been fitted to allow for an acoustic balance in the open plan office – enhanced by lighting which has been carefully chosen to each department and their differing functions.

Similar projects

*Mandatory

Please leave this field empty.